Оптистудио е изцяло автоматизирана онлайн оптика за поръчка на диоптрични и слънчеви очила с и без диоптър, диоптрични рамки за очила. Платформата се поддържа от професионални очни оптици.

Без физически магазини, предоставяме изцяло онлайн консултиране с очен оптик, изпращане на модели за проба на живо и поръчване на очила или диоптрични рамки за очила. Доставяме на територията на България и всички страни от ЕС.

На Вашите услуги е екип от оптици с дългогодишен стаж в консултиране и изработване на очила за корекция на късогледство, далекогледство и астигматизъм, или просто осигуряване на защита за очите при шофиране, компютър или слънце, независимо дали имате или нямате диоптър.

  • Не предлагаме анонимни стъкла с неясен произход. Работим със стъкла от доказани марки (повече за стъклата тук).
  • Всички стъкла са автентични и придружени със сертификат за произход от производителя и гаранция 2 г. (повече за гаранциите тук)
  • Оптистудио има политика срещу използването на фалшификати, която включва разпространение на стоки само чрез официални търговски представители на съответните марки. При съмнения за автентичност, моля, докладвайте на сайта на съответната марка.

Оптистудио е собственост на „Плурикон“ ООД (ЕИК 204978973) с фирмено седалище гр. София, ул. Янтра 13.

За връзка с нас натиснете тук

За директна консултация с очен оптик, заповядайте в чат-а на сайта, звъннете на тел. 0888545750, вайбър или е-поща.