Оптистудио работи с оригинални диоптрични стъкла ZEISS (Цайс, Германия), HOYA (Хоя, Япония), Essilor (Есилор, Франция), SuperNova на INDO (Индо, Испания); i-lens Vision (Вижън, Сингапур) и бюджетната линия стъкла за френската марка Smile by Essilor. При избора на стъкла към рамка от сайта виждате посочена и марката на всяко стъкло. Бъдете сигурни, че поръчвате от най-доброто на пазара на диоптрични стъкла, независимо дали имате диоптър или не.

Всички стъкла с антирефлексни покрития са с 2 г. гаранция от производителя. Виж условията на гаранцията тук.

Възможно е да търсите конкретен модел или марка стъкла извън стандартно предлаганите от системата на сайта или извън диоптричния диапазон. Няма проблем, ние ще ги осигурим и ще изработим очилата. Можем да осигурим всички видове стъкла, които се предлагат на българския пазар. При интерес към конкретен модел стъкла от други марки, свържете се с нас и ще обсъдим нуждите Ви.

Получавате поръчката си на очила със сертификат за произхода на стъклата и оригиналните им опаковки. Така ви гарантираме, че получавате точно това, за което сте платили.

Препоръчваме опаковките да се пазят, за да може при евентуална бъдеща подмяна на едно или двете стъкла да знаете какъв вид стъкла са изработени и поставени. Опаковките трябва да се пазят и в случай на гаранционна ситуация.

 

За условията на гаранцията на стъклата вижте Гаранция за стъклата.

За повече информация за стъклата, свържете се с нас.