МАРКИ: Оптистудио работи с оригинални диоптрични стъкла ZEISS (Цайс, Германия), HOYA (Хоя, Япония), Essilor (Есилор, Франция), Rodenstock (Роденщок, Германия), SuperNova на INDO (Индо, Испания); i-lens Vision (Вижън, Сингапур) и бюджетната линия стъкла за френската марка Smile by Essilor. На сайта виждате посочена марката на всяко стъкло. Бъдете сигурни, че поръчвате от най-доброто на пазара на диоптрични стъкла, независимо дали имате диоптър или не.

Всички стъкла с антирефлексни покрития са с 2 г. гаранция от производителя, а прумиум покритията са с 3 г. Виж условията на гаранцията тук.

ВИДОВЕ СТЪКЛА: еднофокусни – това означава очила само за една дистанция напр. само за далеч (постоянно носене, шофиране) или само за четене и работа с компютър (за работа на близка и средна дистанция т.е. до една ръка разстояние), както и слънчеви очила с диоптър. Използвайте очилата според инструкциите на очния лекар, предписал очилата.

Какви стъкла не предлагаме: многофокусни стъкла – това означава стъкла едновременно за близко, средно и далечно разстояние в един чифт очила (бифокални и прогресивни стъкла). За тези видове стъкла е необходимо да се вземе прецизна мярка от клиента, което засега не може да се осъществи дистанционно.

ДИОПТРИЧЕН ДИАПАЗОН: Стандартно предлаганите в системата стъкла са до 6 диоптъра и 2 цилиндър. Възможно е да търсите конкретен модел или марка стъкла извън стандартно предлаганите от системата на сайта или извън диоптричния диапазон. Няма проблем, ние ще ги осигурим и ще изработим очилата. Можем да осигурим всички видове стъкла, които се предлагат на българския пазар. При интерес към конкретен модел стъкла от други марки или извън предлагания диоптричен диапазон, свържете се с нас и ще обсъдим нуждите Ви.

Получавате поръчката си на очила със сертификат за произхода на стъклата и оригиналните им опаковки. Така ви гарантираме, че получавате точно това, за което сте платили.

Препоръчваме опаковките да се пазят, за да може при евентуална бъдеща подмяна на едно или двете стъкла да знаете какъв вид стъкла са изработени и поставени. Опаковките трябва да се пазят и в случай на гаранционна ситуация.

 

За условията на гаранцията на стъклата вижте Гаранция за стъклата.

За повече информация за стъклата, свържете се с нас.