Преди да поръчате очила с диоптрични стъкла, искате да сте сигурни, че няма да похабите стъклата с рамка, с която не се чувствате добре. Или пък искате слънчеви очила и искате да се уверите, че ще бъдат толкова удобни, колкото изглеждат.

Ако сте прочели насоките за това как да разберете какъв размер очила е подходящ за вас и все още не сте сигурни, можете да пробвате на живо нашите рамки и слънчеви очила, без да излизате от къщи и без ангажимент да купите.

Ето как става:

Разгледайте и изберете до 3 броя слънчеви очила или рамки от раздел Пробвай на живо. Сложете в кошницата, посочете адреса, на който искате да ги получите (или адрес на офис на Еконт) и изпратете поръчката. Ние ще изпратим моделите като двупосочна пратка за ваша сметка. (Куриерската такса варира между 8-13 лв. в зависимост от адреса за доставка.)

 

Пробвайте без ангажимент да купите. Ако си харесате нещо, платете избрания модел на куриера, а той ще ни върне останалите. Ако харесате рамка за диоптрични очила и искате да поставим стъкла, върнете цялата пратка (без да плащате рамката, само куриерската такса) и направете поръчката онлайн с избраната рамка и стъклата по ваш избор.

 

 Това е всичко. Пробвайте: