Тъй като сме изцяло онлайн оптика, няма къде да видите продуктите на живо. Затова преди да поръчате очила с диоптрични стъкла, искате да сте сигурни, че няма да похабите стъклата с рамка, с която не се чувствате добре.

Ако сте прочели насоките за това как да разберете какъв размер очила е подходящ за вас и все още не сте сигурни, можете да пробвате на живо нашите рамки, без да излизате от къщи и без ангажимент да купите.

Ето как става:

Разгледайте и изберете до 3 броя рамки от раздел Пробвай на живо. Сложете в кошницата, посочете адреса, на който искате да ги получите (собствен или офис на Еконт) и изпратете заявката. Ще изпратим моделите като двупосочна пратка за ваша сметка (между 8-13 лв. в зависимост от адреса за доставка.). Обичайно ще получите рамките на следващия ден. Ако сте ги поискали в офис на Еконт, пратката ще Ви очаква до 2 раб. дни, след което се изтегля обратно.

 

Пробвайте без ангажимент да купите. Ако си харесате нещо, платете избрания модел на куриера, а той ще ни върне останалите. Ако харесате рамка за очила и искате да поставим стъкла, върнете цялата пратка и онлайн направете поръчка за очила с избраната рамка и стъкла още същия ден, за да сте сигурни, че междувременно наличността няма да се изчерпа.

 

 Това е всичко. Пробвайте: