Производствена гаранция от 2 г. срещу фабрични дефекти се предлага за рамките от следните производители: Ted Baker, Daniel Hechter, Carrera, Ray Ban, Morel, Benetton, Rodenstock, Puma, Jaguar, Moschino, Ana Hickman, Betty Barklay, Blumarine, Police, Carolina Herrera, Christian Lacroix, Davidoff, Polaroid, Furla, GF Ferre, Liu Jo, Marc Jacobs, Pepe Jeans, Pierre Cardin, Ruud van Dyke, Trudi.

Гаранцията покрива:
Видими или скрити дефекти по всички елементи на рамката в резултат на производствени грешки:

-нарушения в слоевете на материала (обезцветявания, въздушни мехури в ацетата и др.);

-отлепване на декорации (напр. кристали, перли, метални елементи);

-дефектни шарнири, които не функционират от самото получаване на очилата.

Ако възникне гаранционна ситуация, свържете се с нас – ще помолим да ни изпратите очилата (стъклата не трябва да демонтирани от рамката, за да не нарушавате гаранцията на стъклата). При одобрение от производителя, ще Ви дадем инструкции за следващите стъпки. Производителят ще замени рамката с нова или ще ремонтира дефектния елемент – дръжки, накрайници на дръжки, шарнири, декоративни елементи.

Гаранцията не покрива:
Счупване, огъване или деформиране на рамката, причинени от неправилна употреба напр. натиск, изпускане, удар или друго механично въздействие, причинено от предмети или домашни любимци; както и дефекти вследствие на обичайна употреба на очилата, напр. постепенно изтриване на повърхностите на материалите (надписи от вътрешната страна на дръжките, цвета на металите). Гаранцията не важи и при загубване на очилата.

Всички рамки от производители, които не са посочени в списъка по-горе нямат гаранция от производителя и не можем да гарантираме за трайността и здравината им.

В случай на счупване или деформация, моля свържете се с нас, за да потърсим друго решение – доколкото зависи от нас, ще направим всичко възможно да съдействаме за прехвърляне на стъклата на нова рамка. За да ви служат очилата дълго време, моля запознайте се с Указания за поддръжка на очилата.