1. Мерки за безопасност:

Очилата ви се изработват в дезинфикцирана лаборатория.

Пратките ви се предават на куриер безконтактно. Куриерът на Еконт ще Ви предаде пратката при строги санитарни изисквания при предаването й – на разстояние от Вас, в съответно предпазно облекло и при подпис ще Ви предостави стилус и екран, които се дезинфектират между всеки клиент.

Цена:

  • За България –  извършва се с Еконт до офис на куриера или до адрес на клиента:

6 лв. за поръчки под 90 лв.

безплатна за клиента за поръчки над 90 лв. (Не се отнася за рамки за проба т.е. за пратки с повече от една рамка, които пътуват с опция Тест и избор)

  • Двупосочните транспортни разходи за услугата „Пробвай на живо“ са за сметка на клиента. Услугата се предоставя само на територията на България. Рамките за проба, заявени до офиси на Еконт ще Ви чакат до 3 дни, след което се изтеглят, ако не бъдат потърсени.
  • Optistudio.bg доставя до следните страни в Европа: Албания, Австрия, Белгия, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Черна гора, Холандия, Северна Македония, Норвегия, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Великобритания, Ватикана. В момента има ограничения/забавяния за някои от страните заради епидемиологичната ситуация в Европа – при поръчка, моля свържете се с нас за актуалната ситуация. Доставките се извършват от Български пощи и техните партньорски пощи в съответната страна в срок от 2 до 5 работни дни. Стойност на доставките – 10 лв.

Срок:

Обикновено изработването и изпращането на очилата отнема до 2 работни дни (считано при поръчка преди 14ч.):

  • Слънчеви очила и рамки – изпращаме в същия работен ден (ако поръчката е направена преди 14,00 ч.) и получавате още на следващия ден;
  • Очила с диоптрични стъкла – изработваме и изпращаме на следващия работен ден (ако поръчката е направена преди 14,00 ч.). Някои специални стъкла изискват повече време за изработка, поради което доставката на поръчката Ви може да отнеме между 3 и 12 дни (сроковете на доставка за тези продукти са посочени в описанията на стъклата, напр. „+3 дни“, като броят дни се добавя към стандартния срок на изработване на очила от 2 дни)

Опции:

Всички пратки се изпращат с опция Преглед. Опция „тест“ и „тест и избор“ е налична за рамки без изработени стъкла.

С опция преглед, тест и избор се изпращат само рамки, поръчани от категория „Пробвай на живо“.