Цена:

  • За България –  извършва се с Еконт до офис на куриера или до адрес на клиента:

7 лв. за поръчки под 120 лв.

безплатна за клиента за поръчки над 120 лв. (Не се отнася за продукти за проба т.е. за пратки с повече от един продукт, които пътуват с опция Тест и избор за услугата „Пробвай на живо„)

  • Optistudio.bg доставя до следните страни в Европа: Албания, Австрия, Белгия, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Черна гора, Холандия, Северна Македония, Норвегия, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Ватикана.  Доставките се извършват от Български пощи и техните партньорски пощи в съответната страна в срок от 5 до 10 работни дни, добавени към срока за изработване на очилата. Стойност на доставките – 15 лв. (стандартна, 7-15 дни) и 96 лв. (експресна, 3-6 дни)

Срок:

Обикновено изработването и изпращането на очилата отнема до 2 работни дни (считано при поръчка преди 14ч.):

  • Слънчеви очила и рамки – изпращаме в същия работен ден (ако поръчката е направена преди 14,00 ч.) и получавате още на следващия ден;
  • Очила с диоптрични стъкла – изработваме и изпращаме на следващия работен ден (ако поръчката е направена преди 14,00 ч.). Някои специални стъкла изискват повече време за изработка, поради което доставката на поръчката Ви може да отнеме между 3 и 12 дни (сроковете на доставка за тези продукти са посочени в описанията на стъклата, напр. „+3 дни“, като броят дни се добавя към стандартния срок на изработване на очила от 2 дни.

Опции при доставка:

Опциите „преглед“ и „тест“ и „тест и избор“ са налични само за рамки без изработени стъкла т.е. рамки и слънчеви очила. За изработени по поръчка очила тези опции не се прилагат.

При неосъществена покупка условията за безплатна доставка не се прилагат и двупосочните разходи за транспорт са за сметка на клиента.

С опция „преглед, тест и избор“ се изпращат само рамки до 3 бр., заявени оттук „Пробвай на живо“.