Мерки за безопасност:

Очилата ви се изработват в дезинфикцирана лаборатория.

Пратките ви се предават на куриер безконтактно. Куриерът на Еконт ще Ви предаде пратката при строги санитарни изисквания при предаването й – на разстояние от Вас, в съответно предпазно облекло и при подпис ще Ви предостави стилус и екран, които се дезинфектират между всеки клиент.

Цена:

  • За България –  извършва се с Еконт до офис на куриера или до адрес на клиента:

6 лв. за поръчки до 80 лв.

безплатна за клиента за поръчки над 80 лв. (Не се отнася за рамки за проба т.е. за пратки с повече от една рамка, които пътуват с опция Тест и избор)

  • Двупосочните транспортни разходи за услугата „Пробвай на живо“ са за сметка на клиента. Услугата се предоставя само на територията на България. Рамките за проба, заявени до офиси на Еконт ще Ви чакат до 3 дни, след което се изтеглят, ако не бъдат потърсени.
  • Optistudio.bg доставя до следните страни в Европа: Албания, Австрия, Белгия, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Черна гора, Холандия, Северна Македония, Норвегия, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Великобритания, Ватикана. Доставките се извършват от Български пощи и техните партньорски пощи в съответната страна в срок от 2 до 5 работни дни. Стойност на доставките – 10 лв.

Срок:

Обикновено изработването и изпращането на очилата отнема до 2 работни дни:

  • Слънчеви очила и рамки – изпращаме в същия работен ден (ако поръчката е направена преди 14,00 ч.) и получавате още на следващия ден;
  • Очила с диоптрични стъкла – изработваме и изпращаме на следващия работен ден (ако поръчката е направена преди 14,00 ч.). Някои специални стъкла изискват повече време за изработка, поради което доставката на поръчката Ви може да отнеме между 3 и 12 дни (сроковете на доставка за тези продукти са посочени в описанията на стъклата)

!В периода на извънредното положение е възможно забавяне от 1 допълнителен ден, заради намалени мощности на някои от доставчиците ни. Вие, обаче, със сигурност ще бъдете уведомени за това.

Опции:

Пратките с изработени очила се изпращат с опция Преглед, но без опция преглед и тест, тъй като се изработват по поръчка.

С опция преглед, тест и избор се изпращат само рамки, поръчани от категория „Пробвай на живо“.