При покупка на очила с изработени от нас оптични стъкла (с или без диоптър) получавате следните документи:

  • Оригинален сертификат-гаранция от производителя на стъклата. (Обхват на гаранцията виж ТУК)
  • Оригиналните опаковки от стъклата, които сте поръчали. Съветваме Ви да ги пазите, за да знаете вида и модела на стъклото в случай, че се наложи подмяна на счупено стъкло. С какви стъкла работим вижте ТУК
  • Стокова разписка – описва модела на рамката, вида на поставените стъкла и диоптрите.
  • Фактура – генерира се автоматично в профила Ви с данните, с които сте се регистрирали в сайта на оптиката. Ако нямате профил, при поръчка посочете в полето за коментар към поръчката, че желаете фактура и данните за фактура. Посочете и изисквания към описанието на фактурата, ако Вашият работодател или застраховател има такива и ние ще ги отразим. Може да поискате фактура и след получаване на поръчката си в 7-дневен срок, като се свържете с нас.
  • При плащане с наложен платеж трябва да получите от куриера разписка за платената сума (разписка за прием на паричен превод). Тя е касовата ви бележка и трябва да я приложите към фактурата, за да бъде валидна (в случай, че сте поискали фактура). 

 

За целите на застрахователите Ви уведомяваме, че амбулаторни листове и рецепти за очила се издават само от очен лекар след преглед.