Уважаеми клиенти,

Може да върнете всеки продукт безпроблемно.

Срок

Имате право да го направите до 14 дни от дата, на която сте го получили. Необходимо е да сме получили продукта обратно до 14-ия ден или клеймото от пратката да е не по-късна от изтичането на този срок.

Възстановяване на пари

Ще получите обратно пълната цена на продукта, с изключение на вече изработени по Вашата рецепта диоптрични стъкла (по смисъла на чл. 57. ал.3 от Закона за защита на потребителя стъклата попадат в раздел „стоки, изработени по поръчка на потребителя“ и за съжаление не подлежат на връщане, освен в случаи на основателна рекламация). Ако сте поръчали очила с диоптрични стъкла, Optistudio.bg ще възстанови сумата за рамка.

Парите Ви ще бъдат възстановени в рамките на 1 седмица, след като получим обратно стоката. Плащането ще бъде извършено по същия метод, който сте използвали при плащане на поръчката си. Сумите, платени с карта се възстановяват по същата карта, с която е било извършено плащането.

Условия за връщане на продукт

Когато ни върнете продукт, той се инспектира за следи от употреба и трябва да бъде в оригиналните си опаковки, с всички прикачени етикети, стикери, прилежащи сертификати за автентичност или гаранция на производителя, оригиналните опаковки на стъклата (прилагат се към поръчката), калъфи, бърсалки или други придружаващи артикули, които не са закупени отделно, но са били част от доставката.

За съжаление, процедура по възстановяване на пари не може да бъде започната, ако някое от тези условия не е спазено. Моля, имайте грижата да върнете стоката в подходяща и сигурна транспортна опаковка, тъй като няма да можем да поемем щети вследствие на необезопасен транспорт.

Транспортните разходи по връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите на основателна рекламация. Вижте кои са те в част Рекламация.


Моля, попълнете и изпратете формуляра по-долу, след което на посочения е-адрес ще получите инструкции как и къде да изпратите очилата.

Моля, не изпращайте очилата преди да попълните този фомуляр!

 

Формуляр за връщане